Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023

Με χαμόγελα, από πλήθος κόσμου, άνοιξε η αυλαία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας και έκλεισε με τις θερμές ευχές των καλεσμένων.

💥Χαρούμενες φωνές γέμισαν το κατάμεστο από αθλητές και γονείς το Πνευματικό κέντρο ΝΕΛΕ του Χαϊδαρίου. Σε ένα αποπνικτικά γεμάτο αμφιθέατρο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και του χιονιά που επικρατούσε στο Χαϊδάρι, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 05-02-2023 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των αθλητών/τριών που διακρίθηκαν το 2022. Η τελετή ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου για ακόμη μία χρονιά στάθηκαν τυχεροί οι προπονητές στους οποίους έπεσε το φλουρί και στην συνέχεια κληρώθηκαν δεκάδες δώρα σε αθλητές/τριες και γονείς. ‼️

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κος Χάρης Τσολάκης καθηγητής ΣΕΦΦΑ και επί χρόνια συνεργάτης της Ε.Ο.Ξ., η κα Χαρά Καφαντάρη Βουλευτής Β’ Αθηνών, ο κος Βαγγέλης Ντινιακός Δήμαρχος Χαϊδαρίου, ο κος Εμμανουήλ Πετούσης Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο κος Γιώργος Βελέτζας Αντιδήμαρχος αθλητισμού, η κα Μόρφη Σάββα Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, οι κοι Ανδρέας Μποζίκας, Δημήτρης Αλεξάκης και Αλεξόπουλος Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι κοι Απόστολος Θεοφίλης, Άρης Πανόπουλος υποψήφιοι Δήμαρχοι Χαϊδαρίου.

Άπαντες ομιλώντας προς τους αθλητές/τριες και γονείς του συλλόγου εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την λειτουργία του συλλόγου και το ήθος των αθλητών μας.

🔸️Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι συνεργάτες του συλλόγου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαιτέρως προς τους αθλητές/τριες μας και τους άξιους συμπαραστάτες τους που δεν είναι άλλοι από τους γονείς !!!

🙏🏼🙏🏼 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία γεμάτη χαμόγελα και δημιουργία.