Εurocadet Naples 28/29-01-2023

Εurocadet Naples 28/29-01-2023

Στην Ιταλία, στην Νάπολη βρέθηκαν οι αθλητές-αθλήτριες μας το Σαββατοκύριακο 28/29-01 καθώς αγωνίστηκαν στο Eurocadet Naples αφήνοντας θετικές εντυπώσεις!!!

💥 Την πρώτη μερα των αγώνων οι αθλητές μας ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, κατάφεραν να περάσουν στο tableau των 128 ανάμεσα σε 219 αθλητές!!! Πολύ καλή η προσπάθεια από τον ΜΕΪΝΤΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ που στις λεπτομέρειες του νοκ αουτ δεν κατάφερε να περάσει στο tableau των 128!!!

💥 Την δεύτερη ημέρα των αγώνων η αθλήτρια μας ΠΗΛΙΟΥΡΑ ΑΝΝΑ, πέρασε στο tableau των 128 δείχνοντας την σταθερότητα της. Στην παρθενική της εμφάνιση σε Ευρωπαϊκά τουρνουά, η ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ κατάφερε δύο νίκες στην poule, όμως η απειρία της δεν την άφησε να κάνει το βήμα παραπάνω.

Καλή ήταν και η προσπάθεια από τους αθλητές ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΖΕΦΥΡΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΑΝΟ, ΣΤΑΜΕΛΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΤΣΟΥΤΣΟΠΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και από τις αθλήτριες ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΖΩΗ, ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΛΥΔΙΑ,ΤΑΓΗ ΒΑΛΙΑ που παρόλο που έμειναν μακρυά από τον καλό τους εαυτό λόγω άγχους, κατάφεραν να παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή!!!

💥 Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες του συλλόγου μας!!! Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή για την υπέροχη προσπάθεια!!!