Ιταλία Ανδρών-Γυναικών, Κροατία u17 και u15

Ιταλία Ανδρών-Γυναικών, Κροατία u17 και u15

Διπλή εξόρμηση στο εξωτερικό για τους αθλητές μας σε Ιταλία για το Grand Prix Ανδρών-Γυναικών και για το Μεσογειακό Πρωτάθλημα u17 και u15 στην Κροατία!!!

💥Στο Τορίνο, η αθλήτρια μας ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ αγωνίστηκε στο Grand Prix Γυναικών. Οι δύο νίκες που κατάφερε στις poule δεν ήταν αρκετές για να τις δώσουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Στην ιδια διοργανωση στην κατηγορία των Ανδρών ο αθλητής μας ΜΑΝΩΛΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, έδωσε συγκλονιστικά παιχνίδια καταφέρνοντας δύο νίκες στις poule και για μόλις ΈΝΑ πόντο δεν προκρίθηκε στο επόμενο tableau!

💥Στο Zagreb οι αθλητές μας στην κατηγορία των u17 , πέρασαν στο tableau των 32, με τους ΓΚΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΕΪΝΤΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, να παίρνουν το εισιτήριο για τους 16 και με τους αθλητες ΤΣΟΥΤΣΟΠΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο tableau των 32 με τον ΤΣΟΥΤΣΟΠΛΙΔΗ να παίρνει την πρόκριση στις λεπτομερείες για τους 16. Στο επόμενο tableau, και οι τρεις δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των αθλητών Kim Yuon San(ESP), Panazzolo Marko (ITA), Di Russo Mafredi (ITA), καταλαμβάνοντας την 11η, 13η και 14η θέση αντίστοιχα.

💥Στις Νεανίδες u17 η αθλήτρια μας ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΖΩΗ καταφέρνοντας μία καλή poule, πέρασε στο tableau των 32 και ύστερα από ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές, πέρασε στην 16αδα καταλαμβάνοντας την 9η θέση!!! Την δευτερη μέρα των αγώνων στην κατηγορία των u15 είχαμε πολύ καλές εμφανίσεις από τα αδέλφια ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ και ΖΩΗ!!!

💥Ο Μιχαήλ με εκπληκτική εμφάνιση έφτασε μέχρι την 4αδα όπου εκεί αντιμετώπισε τον αθλητή DE MICHIELI VITTURI Federico της Ιταλίας χάνοντας το παιχνίδι με σκορ 15-11 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο 🥉. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς σε μια 4αδα με τρεις Ιταλούς πλασαρίστηκε και ένας Έλληνας!!!!

💥Η Ζωή κάνοντας και αυτή πολύ καλά παιχνίδια έφτασε μέχρι τους 8 και σε ένα παιχνίδι με ένταση και εναλλαγές στο σκορ ηττήθηκε με σκορ 15-11 από την ŠTEFAN Dorja από την Κροατία καταλαμβάνοντας την 5️⃣η θέση!!! Συγχαρητήρια για τις εκπληκτικές εμφανίσεις!!!!

👏🫶👏 Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές της Σπάθης @giorgiotsou_ & @giannisnotaras για την σημαντική βοήθεια που έδωσαν σε όλα τα παιδιά μας, καθώς ο προπονητής του συλλόγου μας βρίσκοταν στην Ιταλία στο Grand Prix Ανδρών-Γυναικών στο Τορίνο.