Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών Εις Μνήμην Γεωργίου Παυλίδη 2023

Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών Εις Μνήμην Γεωργίου Παυλίδη 2023

Χθες 21/01 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω “Σταύρος Βενέτης” διεξήχθη το Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών Εις Μνήμην Γεωργίου Παυλίδη. 

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη μέρα, οι αθλητές-αθλήτριες μας πρωταγωνίστησαν για ακόμη μια φορά με την αγωνιστική τους παρουσία, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν:

💥Δύο ασημένια μετάλλια🥈

💥Θέσεις στο top 8️⃣

📍Στην κατηγορία των Ανδρών ο ΣΟΥΛΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ύστερα απο συναρπαστικά παιχνίδια βρέθηκε στο βάθρο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο 🥈.  Θετική ηταν η παρουσία από τους ΜΑΝΩΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟ & ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΑΝΟ, με την κατάκτηση της  6️⃣ης & 8️⃣ης θέσης. Καλή παρουσία και από τους ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑ,ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ με το πλασάρισμα τους στην 16αδα.

📍Στην κατηγορία των Γυναικών η ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο 🥈με την ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΕΛΙΝΑ  να βρίσκεται στο top 8️⃣, κατακτώντας την 7️⃣η θέση. Θετική εντύπωση αφήσαν και οι αθλήτριες ΤΑΓΗ ΒΑΛΙΑ, ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΖΩΗ με το πλασάρισμα στην 16αδα δείχνοντας την σταθερότητα τους και το φορμάρισμα τους για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους!!! 👏👏👏 Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των αθλητών μας που παρέμειναν στις κερκίδες, υποστηρίζοντας την προσπάθεια μας για όλη την ημέρα!!! 🙏🏼🙏🏼