Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων OAKA 2023

Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων OAKA 2023

Χθες 15/01 διεξήχθησαν οι πρώτοι αγώνες του νέου έτους για το ξίφος ασκήσεως με την κατηγορία των Εφήβων-Νεανίδων u17 να κάνει ποδαρικό!!!

Οι αθλητές/τριες μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας 💥Ένα ασημένιο μετάλλιο 🥈💥Τρία χάλκινα μετάλλια 🥉 Πιο αναλυτικά: Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 17 εφήβους και 13 νεανίδες στο πρώτο κύπελλο της χρονιάς.

📍Στην κατηγορία των Εφήβων πέντε αθλητές μας μπήκαν στο top 8️⃣ με τους ΜΕΪΝΤΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΖΕΦΥΡΟ να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο 🥉. Πολύ καλή η παρουσία από τους ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΑΝΟ, ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΣΤΑΜΕΛΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ με το πλασάρισμα τους, στην 6️⃣η, 7️⃣η & 8️⃣η θέση.

📍Η καλή παρουσία του συλλόγου μας συνεχίστηκε και στην κατηγορία των Νεανίδων. Τέσσερις αθλήτριες μας κέρδισαν την είσοδο στο top 8️⃣, με τις ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΖΩΗ, ΠΗΛΙΟΥΡΑ ΑΝΝΑ να κατακτούν το ασημένιο 🥈 και χάλκινο μετάλλιο 🥉. Εξαίρετες ήταν οι αθλήτριες, ΤΑΓΗ ΒΑΛΙΑ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ με την κατάκτηση της 5️⃣ης και 8️⃣ης θέσης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια,το ήθος και την μαχητικότητα τους!! Περαστικά στον άτυχο αθλητή μας, Παπαργυρίου Γιάννη καθώς υπέστη θλάση στον αχίλλειο κατά το ζέσταμα του στον γύρο των νοκ αουτ. Ευχομάστε σύντομα να σε έχουμε κοντά μας!!!