ΟΑΚΑ u13 και u10 Φεβρουάριος 2023

ΟΑΚΑ u13 και u10 Φεβρουάριος 2023

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου οι μικροί μας ξιφομάχοι, συμμετείχαν στο Κύπελλο Παμπαίδων-Παγκορασίδων u13 και στους Αγώνες Ανάπτυξης u10!!!

Σε ενα πραγματικό μαραθώνιο αγώνα 13 ωρών στην κατάμεστη αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α, τα παιδιά μας χειροκροτηθηκαν θερμά από τους γονείς, τους φιλάθλους της ξιφασκίας και για ακόμη μια φορά έδειξαν την σταθερότητα τους. Μπορεί σε αυτούς τους αγώνες να μην “έβρεξε” μετάλλια, οπως μας έχουν συνηθίσει, όμως είναι πολύ σημαντικό ότι και στις τρεις κατηγορίες βρέθηκαν αθλητές μας στο top 8 και στις τέσσερις κατηγορίες συνολικά, 15 αθλητές μας βρέθηκαν στους 16.

🔸️Στην κατηγορία των Παμπαίδων u13, ο ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ ΙΩΝΑΣ έφτασε μέχρι την 8αδα καταλαμβάνοντας την 5️⃣η θέση!!! Πολύ καλή ήταν η προσπάθεια των αθλητών ΔΙΒΑΡΗ ΠΑΝΤΕΛΗ και ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΣΟ με την είσοδο τους στην 16αδα.

🔸️Οι Παγκορασίδες των u13, μας χάρισαν εκπληκτικά παιχνίδια με την ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ και την ΤΣΙΑΜΗΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ να καταλαμβάνουν την 5️⃣η και 8️⃣η θέση και τις ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ και ΜΕΪΝΤΑΝΗ ΜΕΛΙΤΑ να μπαίνουν στις 16.

🔸️Τα αγόρια μας στη κατηγορία των u10, έδειξαν ότι εάν υπάρχει καλή διάθεση και χαμόγελο όλα μπορούν να γίνουν με αποτέλεσμα ΕΞΙ αθλητές μας να βρεθούν στην 16αδα και οι ΚΑΣΠΑΡΙΔΗΣ ΖΗΣΗΣ και ΚΥΡΓΙΟΣ ΘΑΝΟΣ να παίρνουν το εισιτήριο για τους 8 καταλαμβάνοντας την 6️⃣η και 7️⃣η θέση!!

🔸️Τα μικρά μας κορίτσια των u10  πέρασαν στην φάση του νοκ άουτ με την ΞΥΝΟΥ  ΜΑΡΙΑ και ΚΑΟΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ να μπαίνουν στους 16!!! Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια !!!!!👏👏👏