Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών OAKA & Eurocadet Βουδαπέστης 2022

Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών OAKA & Eurocadet Βουδαπέστης 2022

💥Κυπελλούχος Ελλάδας στο Ανδρών ο ΜΑΝΩΛΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 🏆🥇

💥Χάλκινο μετάλλιο για τον ΣΟΥΛΙΟ ΡΑΦΑΗΛ 🥉

💥Χάλκινο μετάλλιο για την ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ στο Γυναικών 🥉

💥7️⃣η θέση για την 14χρονη ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ!!!

💥6️⃣9️⃣η θέση για τον αθλητή μας ΓΚΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ στο Eurocadet στην Βουδαπέστη.

📌Εκπληκτική μέρα είχαν οι αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου μας την Κυριακή 27 Νοεμβρίου καθώς αγωνίστηκαν στο Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α

🔸️Ο Μανώλικας Γιώργος πιάνοντας υψηλή απόδοση, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης κατακτώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του το Κύπελλο 🏆🥇 στην κατηγορία των Ανδρών. Τρομερή ήταν και η προσπάθεια του αθλητή μας Σούλιου Ραφαήλ ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο 🥉ύστερα από την αναμέτρηση στον μικρό τελικό με τον συναθλητή του! Πολύ καλή η παρουσία των αθλητών μας Αποστολόπουλο Μάνο – Τσουτσοπλίδη Δημήτρη – Παπαδάτο Χάρη – Σταυράκη Μιχαήλ με την είσοδο τους στην 16αδα.

🔸️Στην κατηγορία των Γυναικών η αθλήτρια μας Χαλδαίου Μαρία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο 🥉και η μικρή μας Παπαθανασίου Μαρία την 7️⃣η θέση ύστερα από την “ενδοοικογενειακή” αναμέτρηση με την συναθλήτρια της!!! Αξιοσημείωτη και η προσπάθεια των αθλητριών Άννας Πήλιουρα – Λυδίας Στεφανάτου με την είσοδο τους στο tableau των 16.

💥Ο αθλητής μας Γκίκας Δημήτρης, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου συμμετείχε στο Eurocadet της Βουδαπέστης κατακτώντας την 6️⃣9️⃣η θέση ανάμεσα σε 309 αθλητές, καθώς στις λεπτομερείες έχασε την είσοδο του στο tableau των 64 από τον Ουκρανό Mukhopad Hlib.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, που για ακόμα μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό εντός και εκτός συνόρων. 👏👏👏 Keep dreaming… Keep fencing… Believe to yourself… Give your best!!!