Παμπαίδων-Παγκορασίδων U10 & U13 και Εφήβων-Νεανίδων U17 Φλώρινα 2022

Παμπαίδων-Παγκορασίδων U10 & U13 και Εφήβων-Νεανίδων U17 Φλώρινα 2022

‼️4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ 🥈& 4 ΧΑΛΚΙΝΑ🥉μετάλλια για τους αθλητές-τριες μας στην Φλώρινα ‼️

📌 Στο “δεύτερο σπίτι” του, βρέθηκε ο σύλλογος μας για να συμμετάσχει το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου στους αγώνες “Εις μνήμην Μάκη Ρόμπη”. Μια μεγάλη, σε αριθμό αθλητών-τριών, ομάδα αγωνίστηκε στις κατηγορίες Παμπαίδων-Παγκορασίδων U10 & U13 και Εφήβων-Νεανίδων U17 και τα παιδιά μας κέρδισαν τις εντυπώσεις και πρωταγωνίστησαν σε όλες τις κατηγορίες αποκομίζοντας 4 ασημένια🥈 και 4 χάλκινα 🥉 μετάλλια!!! Πιο συγκεκριμένα την πρώτη μέρα των αγώνων:

💥 Στην κατηγορία U10 των Παμπαίδων ο ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο 🥈 και ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΜΑΝΘΟΣ το χάλκινο μετάλλιο 🥉 Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του ΑΠΕΡΓΗ ΦΩΤΗ με την κατάκτηση της 6ης θέσης!

💥 Στην κατηγορία U13 των Παμπαίδων o ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ ΙΩΝΑΣ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο 🥈και ο ΑΥΓΕΡΗΣ ΠΑΡΗΣ το χάλκινο μετάλλιο 🥉 Τρομερή ήταν και η προσπάθεια του ΤΣΙΜΟΥ ΣΠΥΡΟΥ και του ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ με την κατάκτηση της 5ης και 8ης θέσης αντίστοιχα!

💥 Στην κατηγορία U13 των Παγκορασίδων η ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο 🥈και η ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΡΕΛΛΑ το χάλκινο μετάλλιο 🥉 Τη δεύτερη μέρα των αγώνων:

💥 Στην κατηγορία των Εφήβων ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ και ο ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ για ακόμη μια φορά βρέθηκαν στην 4αδα πιστοποιώντας την σταθερότητα τους και κατακτώντας αντίστοιχα το ασημένιο 🥈 και το χάλκινο μετάλλιο 🥉 Εκπληκτική ήταν και η προσπάθεια των αθλητών μας ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ και ΤΣΟΥΤΣΟΠΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ κατακτώντας την 6η και 7η θέση!

💥 Στην κατηγορία των Νεανίδων η ΠΗΛΙΟΥΡΑ ΑΝΝΑ βρέθηκε πάλι στα μετάλλια κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο 🥉 και η ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ την 6η θέση!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, την εξαιρετική τους συμπεριφορά και παρουσία!! Είναι τρομερό να ξεπερνάτε τους εαυτούς σας και να κάνετε ένα βήμα μπροστά!!! 👏👏👏

Ευχαριστούμε θερμά τους υπέροχους γονείς που μας ακολούθησαν σε αυτό το ταξίδι και μας έδωσαν δύναμη και θετική ενέργεια!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Ευχαριστούμε θερμά το ταξιδιωτικό γραφείο PSOMIADIS TOURS για το ασφαλές ταξίδι που μας παρείχε!!! 🙏🏼🙏🏼

@gef.florinas @gerosideris σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία 🙏🏼