Κύπελλο U10, U13, U20 ΟΑΚΑ 2022

Κύπελλο U10, U13, U20 ΟΑΚΑ 2022

Με 7️⃣0️⃣ αθλητές-αθλήτριες συμμετείχε ο σύλλογος μας στο Κύπελλο Παμπαίδων-Παγκορασίδων U10, U13 και στο Κύπελλο Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών U20 που διεξήχθη στο Οακα το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου.

Τελικός απολογισμός: 💥Δύο ασημένια μετάλλια 🥈💥Δύο χάλκινα μετάλλια 🥉📌Εννιά αθλητές-αθλήτριες μας στο top 8 στο σύνολο όλων των κατηγοριών! 📌 Έξι αθλήτριες μας στην 16αδα των Νέων-Γυναικών U20 με τον μέσο όρο ηλικίας των κοριτσιών μας,τα 14,3 χρόνια! ‼️

Οι καλές εμφανίσεις για τα παιδιά μας συνεχίστηκαν για ακόμη έναν αγώνα,δίνοντας μας ελπίδα και δύναμη για την απαιτητική συνέχεια που ακολουθεί σε αγώνες εσωτερικού και εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη μέρα των αγώνων:

💥 Στην κατηγορία U10 των Παμπαίδων ο ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ βρεθηκε ξανά στο βάθρο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο 🥈🔸️Οι αθλητές μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΜΑΝΘΟΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΑΛΚΗΣ, μας χάρισαν εκπληκτικά παιχνίδια, κατακτώντας την 5️⃣η & 6️⃣η θέση!!

💥 Στην κατηγορία U13 των Παμπαίδων oι αθλητές ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ ΙΩΝΑΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΣΟΣ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο 🥉💥 Στην κατηγορία U13 των Παγκορασίδων η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ κατέκτησε την 5️⃣η θέση. 🔸️Οι αθλήτριες, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΡΕΛΛΑ, ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ βρέθηκαν ένα βήμα μακρυά από τους 8 κατακτώντας την 9η & 11η θέση.

💥Στην κατηγορία U10 των Παγκορασίδων η ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΣΗ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο 🥈🔸️Η αθλήτρια μας ΜΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ βρέθηκε στην 8αδα κατακτώντας την 8️⃣η θέση!!! Τη δεύτερη μέρα των αγώνων:

💥 Στην κατηγορία των Νέων Ανδρών ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ και ο ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ βρέθηκαν στους 8 κατακτώντας την 6️⃣η και 8️⃣η θέση. 🔸️Αξιοσημείωτη ήταν και η προσπάθεια των αθλητών μας ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ -ΜΕΙΝΤΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ με την είσοδο τους στους 16!

💥 Στην κατηγορία των Νέων Γυναικών η ΤΑΓΗ ΒΑΛΙΑ κατάκτησε την 7️⃣η θέση. 🔸️ Πολύ καλή προσπάθεια και από τις ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥΡΑ ΑΝΝΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΖΩΗ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΛΥΔΙΑ με την είσοδο τους στην 16αδα!!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική προσπάθεια!!!👏 Ευχαριστούμε θερμά τους υπέροχους γονείς που μας στήριξαν και σε αυτή την προσπάθεια🙏🏼💯🙏🏼