Πανευρωπαϊκοί αγώνες Κρακοβία 2023

Πανευρωπαϊκοί αγώνες Κρακοβία 2023

Στους 3ους Πανευρωπαϊκους αγώνες που διεξάγονται στην πόλη της Κρακοβίας από 21- 02/07 συμμετείχαν οι αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου μας 🔸️ΜΑΝΩΛΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 🔸️ΣΟΥΛΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 🔸️ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ 📍

Η Ελλαδα συμμετείχε στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού με 170 αθλητές-τριες και στο σύνολο των αγωνισμάτων θα λάβουν μέρος 7.000 αθλητές-τριες!!! Εκπροσωπώντας την χώρα μας 🇬🇷, τα παιδιά μας αγωνίστηκαν τοσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά

✨️Ατομικά: Η αθλήτρια μας ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ μετά από τρεις μήνες αποχή λόγω τραυματισμού και με μόλις δυο προπονήσεις έδειξε να πατάει γερά στα πόδια της,παίρνοντας την είσοδο για την 32αδα καταλαμβάνοντας την 30η θέση.

✨️Στην κατηγορία των Ανδρών, αγωνίστηκαν οι αθλητες μας ΜΑΝΩΛΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΣΟΥΛΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ. Ο Γιώργος με 2 νίκες στις poule κατάφερε να περάσει στους 64 καταλαμβάνοντας την 56η θέση. Ο Ραφαήλ κάνοντας μεγάλη προσπαθεία ,στις λεπτομέρεις έχασε την είσοδο για τους 64 καταλαμβάνοντας την 71η θέση.

✨️Ομαδικά: Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική Ομάδα του Ξίφους Ασκήσεως Γυναικών (Γαρυφάλλου Στ.-Κοντοχριστοπούλου Κ. -Μέκρα Β. – Χαλδαίου Μ.) καταλαμβάνοντας την 10η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον !!!

Η ομάδα των Ανδρών (Κοντοχριστόπουλος Ν.-Μανώλικας Γ.-Σούλιος Ρ.-Τζοβάνης Α.) κατάφερε να κατακτήσει την 17η θέση !!!!

Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή για την εκπληκτική προσπάθεια.👏👏 Μαρία-Γιώργο-Ραφαήλ είμαστε περήφανοι που σας έχουμε στην οικογένεια του συλλόγου μας!!!