Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεων Ανδρών- Νεων Γυναικών 2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεων Ανδρών- Νεων Γυναικών 2023

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών τελείωσε η φετινή αγωνιστική χρόνια εντός των συνόρων για τους αθλητές-τριες του συλλόγου μας. Τα παιδιά μας αυτό το διήμερο 16-17/06 , προσπάθησαν αρκετά ,έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν, με αποτέλεσμα ο σύλλογος μας να κλείσει την αυλαία των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων με ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 🥉👏👏👏

Την πρώτη μερα των αγώνων στην κατηγορία των ✨️ Νέων Ανδρών, ο αθλητής μας Γκίκας Δημήτρης καταφερε να φτάσει μέχρι την 4αδα και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο 🥉. Αρκετά καλή η παρουσία από τους Αποστολόπουλο Μάνο,Τσουτσοπλίδη Δημήτρη,Κωστάκη Τηλέμαχο,Σταυράκη Μιχαήλ με την είσοδο τους στην 16αδα.

✨️Στην κατηγορία των Νέων Γυναικών τα κορίτσια μας εκπληκτική απόδοση έδειξαν ότι εάν συνεχίσουν την μεθοδική δουλειά θα καταφέρουν να πρωταγωνίστησουν και στην μεγάλη κατηγορία. Ο απολογισμός τους ήταν : Χάλκινο μετάλλιο 🥉για την Σταυράκη Ζωή 5️⃣η θέση για την Πήλιουρα Άννα 7️⃣η θέση για την Γιαννοπούλου Ιωάννα. Πολύ καλή η παρουσία από τις Παπαθανασίου Μαρία και Στεφανάτου Λυδία με την είσοδο τους στην 16αδα.

Την δεύτερη μέρα των αγώνων στα ομαδικά και οι δύο μας ομάδες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο 🥉 !!!! 🔸️Νέων Ανδρών Αποστολόπουλος Μάνος- Γκίκας Δημήτρης-Σταυράκης Μιχαήλ- Τσουτσοπλίδης Δημήτρης 🔸️Νέων Γυναικών Γιαννοπούλου Ιωάννα- Πήλιουρα Άννα- Σταυράκη Ζωή-Στεφανάτου Λυδία Συγχαρητήρια σε όλους !!!!!

Ευχαριστούμε θερμά τους αφανείς ήρωες της προσπάθειάς μας ,τους υπεροχους γονείς των αθλητών-τριών μας,που για ακόμη μια φορά μας στήριξαν και μας χειροκρότησαν μεχρι την τελευταία στιγμή‼️🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Να έχετε ένα υπεροχο καλοκαίρι με υγεία , αρκετή ξεκούραση και όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές !!!!! ☀️⛱️🌊