Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 2023

💥Τρία ασημένια 🥈 και ένα χάλκινο μετάλλιο 🥉 για τον σύλλογο μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 💥

📌Την Παρασκευή 28/04 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά αγώνες πρόκρισης και οι 16 πρώτοι της ελληνικής βαθμολογίας δεν συμμετείχαν. Έτσι το Σάββατο 29/04 η 16αδα της ελληνικής βαθμολογίας μαζί με τους 19 αθλητές-τριες που πήραν πρόκριση αγωνίστηκαν μεταξύ τους.

🔸️Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές-αθλήτριες μας, με αποτέλεσμα 2️⃣0️⃣ εξ αυτών να αγωνιστούν στις κατηγορίες των Ανδρών-Γυναικών, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον και την αγωνιστική εξέλιξη του συλλόγου μας !!!

Την πρώτη μερα των αγώνων: ‼️Στην κατηγορία των Ανδρών ο αθλητής μας ΜΑΝΩΛΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ υστερα απο εκπληκτική εμφάνιση και τεράστια ανατροπή έφτασε μέχρι τους τέσσερις όπου εκεί κατέκτησε την 3️⃣η θέση και το χάλκινο μετάλλιο 🥉. Πολυ καλή ήταν και η εμφάνιση του αθλητή μας ΣΟΥΛΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ο οποίος για ένα μόλις χτύπημα βρέθηκε έξω απο την 4αδα κατακτώντας την 6️⃣η θέση. ‼️Στην κατηγορία των Γυναικών η αθλήτρια μας ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ έφτασε πολύ κοντά στο three peat όμως στις λεπτομερείες ηττήθηκε κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο 🥈. Τρομερή ήταν και η εμφάνιση της αθλήτριας μας ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΕΛΙΝΑΣ με την κατάκτηση της 5️⃣ης θέσης .

📌Την δεύτερη ημέρα των αγώνων στα ομαδικά, τόσο η ομάδα των Ανδρών ( ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ-ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΜΑΝΩΛΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΣΟΥΛΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ) όσο και η ομάδα των Γυναικών (ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΠΗΛΙΟΥΡΑ ΑΝΝΑ-ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΖΩΗ-ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ) μας προσφέραν τρομερές συγκινήσεις κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο 🥈βγαίνοντας ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για το 2023!!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!! Ευχαριστούμε θερμά 🙏🏼🙏🏼 όσους μας στήριξαν αυτο το τριήμερο δηλωνοντας παρόν ,εμψυχώνοντας μας και αγκαλιάζοντας μας με το πιο ζεστό χειροκρότημα!!