Κύπελλο Παμπαίδων-Παγκορασίδων Κέρκυρα 2022

Κύπελλο Παμπαίδων-Παγκορασίδων Κέρκυρα 2022

Στο όμορφο νησί της Κέρκυρας βρέθηκαν οι “μικροί ” αθλητές-τριες του συλλόγου μας για να συμμετάσχουν στο Κύπελλο Παμπαίδων-Παγκορασίδων u13 και στους Αγώνες Ανάπτυξης u10 που πραγματοποιήθηκαν στις 19-20 Μαρτίου.

Υπέροχη υποδοχή ετοίμασαν οι διοργανωτές των αγώνων με πολλές εκπλήξεις για το κοινό, με την παρουσία της φιλαρμονικής ορχήστρας της Κέρκυρας και με πολλά δώρα για τους αθλητές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο σύλλογος μας συμμετείχε με 27 αθλητές στο σύνολο των κατηγοριών.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των Παμπαίδων u13 οι αθλητές: 🔸️Αυγέρης Πάρης 🔸️Γλυκόπουλος Άρης 🔸️Ξενικάκης Ίωνας 🔸️Τριανταφυλλίδης Σάββας κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την 16αδα.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων u10, 🔸️ο αθλητής Αλεξανδρής Μάνθος κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο 🥉 οι αθλητές : 🔸️Απέργης Φώτης, 🔸️Βούρβαχης Γιώργος 🔸️Τσιαμήτρος Παναγιώτης έφτασαν μέχρι τους 8.

Στα κορίτσια μας ,στην κατηγορία u13 είχαμε εκπληκτικές εμφανίσεις με την 🔸️Κυριτσοπούλου Ζωή 🔸️ Παπαγεωργίου Έφη να κατακτούν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο 🥉 .

Τρομερή παρουσία από την 🔸️ Παπακωνσταντίνου Μιρέλλα 🔸️Τριανταφυλλίδου Δέσποινας που έφτασαν μέχρι την 8αδα και την 16αδα αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας !!!!Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα χαμόγελα που μας χαρίσατε!!!!

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που φώναξαν βροντερό παρόν σε δύσκολες εποχές ακολουθώντας την αποστολή.

Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο της Κέρκυρας Κ.Α.Σ Δαμοκλής για την υπέροχη φιλοξενία!!!