Κύπελλο Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Αγώνες Ανάπτυξης ΟΑΚΑ 2022

Κύπελλο Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Αγώνες Ανάπτυξης ΟΑΚΑ 2022

Εκατόν εξήντα εννιά μικροί ξιφομάχοι,ηλικίας 8-13 ετών έλαβαν μέρος στο Κύπελλο Παμπαίδων-Παγκορασίδων u13 & στους Αγώνες Ανάπτυξης u10 κατακλίζοντας την αίθουσα ξιφασκίας του Οακα.

Ο σύλλογος μας για ακόμη μια φορά έχοντας ως γνώμονα την ανάπτυξη του αθλήματος έδωσε παρόν με 50 αθλητές-τριες σ σε όλες τις κατηγορίες . Πιο συγκεκριμένα :

🔸️Στην κατηγορία των Παμπαίδων u13 ο αθλητής Γλυκόπουλος Άρης κατάφερε να φτάσει μέχρι τους 8 καταλαμβάνοντας την 5η θέση και ο Ξενικάκης Ίωνας μέχρι το tableau των 16.

🔸️Στην κατηγορία των Παμπαίδων u10,ο αθλητής Παπαλάμπρος Δημήτρης,κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο 🥈 και οι αθλητές 🔹️Αλεξανδρής Μάνθος 🔹️Βούρβαχης Γιώργος 🔹️Τσιαμήτρος Παναγιώτης έφτασαν μέχρι τους 16.

Τα κορίτσια μας ,στην κατηγορία u13 δείχνοντας σταθερότητα ,ύστερα από τις εκπληκτικές εμφανίσεις στην Κέρκυρα κατάφεραν να πλασαριστούν στην 8αδα με τις 🔸️Κυριτσοπούλου Ζωή 🔸️Παυλίδη Γεωργία να κατακτούν την 5η και 8η θέση αντίστοιχα και τις 🔸️Παπακωνσταντίνου Μιρέλλα 🔸️Παπαγεωργίου Έφη να φτάνουν μέχρι την 16αδα .

Στην κατηγορία των Παγκορασίδων u10,η αθλήτρια Λυμπεροπούλου Έρση στην δευτερη συμμετοχή της σε αγώνες κατεκτησε την 7η θέση και η πρωτοεμφανιζόμενη Μπρεζεράκου Αγγελική έφτασε μέχρι την 16αδα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για την προσπαθεια τους!!!! Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που γέμισαν την κερκίδα του Οακα στηρίζοντας μας!!!!!