Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων Φλώρινα 2021

Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων Φλώρινα 2021

Στην όμορφη πόλη της Φλώρινας βρέθηκαν οι αθλητές/τριες του συλλόγου μας το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου για να λάβουν μέρος στο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων.

Ήταν οι πρώτοι αγώνες για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν εις μνήμη Μάκη Ρόμπη.

Τα παιδιά μας για μια ακόμη φορά,συνεχίζοντας την παράδοση των εκπληκτικών εμφανίσεων στην πόλη της Φλώρινας, κατάφεραν στους έφηβους να διακριθούν κερδίζοντας ένα ασημένιο μετάλλιο με τον Αποστολόπουλο Μ. & ένα χάλκινο μετάλλιο με τον Γκίκα Δ. Υπέροχη ήταν η εμφάνιση όλης της ομάδας των αγοριών καθώς οι αθλητές Κανέλλος Χ. & Τσουτσοπλίδης Δ. κατέκτησαν την 5η και 7η θέση αντίστοιχα, ενώ υπήρξαν αρκετοί αθλητές με πλασαρίσματα στην 16αδα .

Τα κορίτσια μας ,μπορεί να μην έφτασαν μέχρι τα μετάλλια όμως οι εμφανίσεις τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με καλύτερη διάκριση την 7η θέση της δεκατριάχρονης Σταυράκη Ζ. Αξιοσημείωτη ήταν η προσπάθεια των κοριτσιών μας,καθώς παρόλο το νεαρό της ηλικίας κατάφεραν να πλασαριστούν στην 16αδα χάνοντας στις λεπτομερείες.

Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες!!!

Ευχαριστούμε ,τον σύλλογο της ΓΕΦ για την υπέροχη διοργάνωση ,το ξενοδοχείο King Alexander για την ζέστη φιλοξενία και το γραφείο τουρισμού Ψωμιαδης tours για την ασφαλή μεταφορά των αθλητών και των προπονητών μας.