Προπονητές

ΑΔΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αθήνας, με ειδικότητα στην Ξιφασκία.

Κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος και Δίπλωμα Προπονητή Α’ Κατηγορίας στο άθλημα.

Κάτοχος Διπλώματος εκπαιδευτικού σεμιναρίου Basic Life Support (BLS).

Από το 2002 έως το 2005 βοηθός προπονητή και από το 2007 μέχρι και το 2013 έφερε τον τίτλο του Ειδικού Συνεργάτη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, προπονώντας αθλητές υψηλού επιπέδου, προσφέροντας τους διακρίσεις σε εγχώρια και διεθνή τουρνουά.

Η δίψα και η θετική του διάθεση να προσφέρει σημαντικές διακρίσεις και τις εξειδικευμένες γνώσεις του πάνω στον πρωταθλητισμό σε νέους αθλητές, τον φέρνει στον σύλλογο μας από το 2013 μέχρι και σήμερα ως Υπεύθυνο του Αγωνιστικού μας Τμήματος και των εξειδικευμένων προγραμμάτων ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης του αθλητή της ξιφασκίας (Fitness Fencing Conditioning) και λειτουργικής γυμναστικής μυϊκής τόνωσης και ισορροπίας (Functional & Balance Training)

ΚΩΣΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αθήνας, με ειδικότητα στην Ξιφασκία και στην Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή (Ειδική Αγωγή).

Κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος και Δίπλωμα Προπονητή Α’ Κατηγορίας στο άθλημα.

Μετεξειδίκευση στην "Βιωματική Μάθηση και Σύγχρονες Μέθοδοι Αγωγής και Φροντίδας στην Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση" στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μεταπτυχιακός Τίτλος στην "Πρώτη Αγωγή και Εκπαίδευση" στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Κάτοχος Διπλώματος εκπαιδευτικού σεμιναρίου Basic Life Support (BLS)

Κάτοχος Διπλώματος εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Από το 2008 έως το 2012, ήταν βοηθός προπονητή στον σύλλογο Α.ΞΙ.Α.

Από το 2013 έως και σήμερα είναι βασική προπονήτρια και Υπεύθυνη Ανάπτυξης της Ακαδημίας του συλλόγου. Οι καινοτόμες ιδέες της, στον χώρο της Ξιφασκίας, στην Βασική Γυμναστική και στις παιδαγωγικές μεθόδους, την ώθησαν να δημιουργήσει τα επιτυχημένα προγράμματα του Baby Action και Fencing Step, σε παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας