Μεσογειακό Πρωτάθλημα και Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων 2021

Μεσογειακό Πρωτάθλημα και Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων 2021

Ένα υπέροχο τριήμερο έζησε ο σύλλογος μας από την Παρασκευή 19/11 με το Μεσογειακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ιταλία ,στην πόλη Carrara έως και την Κυριακή 21/11 με το Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων στην κλειστή αίθουσα ξιφασκίας του Οακα.

Την Παρασκευή 19/11 η αθλήτρια μας, Χαλδαίου Μ. πραγματοποιώντας ονειρική εμφάνιση στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα u23 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο 🥉 γεμίζοντας χαρά και περηφάνια την Ελληνική Ξιφασκία !!!!

Την Κυριακή 21/11 ,οι επιτυχίες μας συνεχίστηκαν και στο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων με τα παιδιά μας να αποδεικνύουν την σταθερή και ανοδική πορεία τους. Συγκεκριμένα ο Γκίκας Δ. κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο 🥉 .

Πολύ καλή η παρουσία όλης της ομάδας των αγοριών με τους Μειντάνη Δ. & Τσουτσοπλίδη Δ. να κατακτούν την 6η και 7η θέση αντίστοιχα και τους Σταμέλλο Κ. -Παπαργυριου Γ.-Απόστολοπουλο Μ.-Κανέλλο Χ.- Σταυράκη Μ. να χάνουν στις λεπτομερείες την είσοδο τους για την 8αδα.

Τα κορίτσια μας εάν και προσπάθησαν αρκετά δεν κατάφεραν να φτάσουν στους οκτώ του Κυπέλλου ,με τις Τάγη Β.,Σταυράκη Ζ.,Πήλιουρα Α.,Στεφανάτου Λ. να καταλαμβάνουν θέσεις στην 16αδα.

Ένα τεράστιο μπράβο και ένα μεγάλο συγχαρητήρια στην Χαλδαίου Μαρία για την υπέροχη προσπάθεια της .👏👏 Ευχόμαστε ολόψυχα όλα τα όνειρα σου να πραγματοποιηθούν!!!💜

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Εφήβων-Νεανίδων για την προσπάθεια τους τον μήνα Νοέμβριο με τους συνεχόμενους αγώνες!!! 👏👏👏 Μαζί στα εύκολα , μαζί στα δύσκολα !!! Χαμόγελο,προσπάθεια , συγκέντρωση για να ανέβουμε ακόμα ένα σκαλοπάτι!!!