Δελτίο Τύπου 19/20-09-2020

Δελτίο Τύπου 19/20-09-2020

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2020

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αυλαία των αγώνων για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Ξίφους Ασκήσεως στην κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 19 και 20 Σεπτέμβρη .

Oι εν λόγω αγώνες ολοκληρώθηκαν κεκλεισμένων των θυρών λόγω της εφαρμογής των οδηγιών και του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α.

“Κανένα όνειρο δεν γίνεται πραγματικότητα με μαγικό τρόπο. Χρειάζεται ιδρώτας, θέληση και σκληρή δουλειά.”

Αυτό το απέδειξαν οι αθλητές-τριες του συλλόγου μας με την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς και με τις διακρίσεις που πήραν.

Στα ατομικά των Παμπαίδων κατέκτησαν την 1η θέση ο ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, την 3η θέση ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΖΕΦΥΡΟΣ και ακολούθησαν 2 αθλητές στην 8αδα και 3 αθλητές στην 16αδα.

Στα ατομικά των Παγκορασίδων κατέκτησαν την 1η θέση η ΠΗΛΙΟΥΡΑ ΑΝΝΑ, την 3η θέση η ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΖΩΗ και ακολούθησαν 2 αθλήτριες στην 8αδα και 5 αθλήτριες στην 16αδα.

Στα ομαδικά οι αθλητές μας ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΖΕΦΥΡΟΣ, ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΤΑΜΕΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, κατέκτησαν την 1η Πανελλήνια Νίκη και

Οι αθλήτριες μας ΠΗΛΙΟΥΡΑ ΑΝΝΑ, ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΛΥΔΙΑ , ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΖΩΗ και ΤΑΓΗ ΒΑΛΙΑ κατέκτησαν επίσης την 1η Πανελλήνια Νίκη.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς του συλλόγου μας για την στήριξη, στον με περιορισμούς αγώνα της αγωνιστικής χρονιάς.

“Η δύναμη δεν προκύπτει από τις νίκες. Οι μάχες που δίνεις είναι αυτό που μεγαλώνει τη δύναμή σου. Όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες και αποφασίζεις να μην παραδοθείς, αυτό είναι δύναμη.”

Παιδιά σας ευχαριστούμε για τα συναισθήματα ΧΑΡΑΣ και ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ που μας κάνατε να νιώσουμε για μια ακόμη φορά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου