Δελτίο Τύπου 11,12,13-06-2021

Δελτίο Τύπου 11,12,13-06-2021

Πρωτάθλημα 🏆και χρυσό μετάλλιο 🥇στα ομαδικά των Παγκορασίδων

🔹Ασημενιο μετάλλιο🥈 στα ομαδικά των Παμπαίδων

🔹Ασημένιο μετάλλιο στα ατομικά των Παμπαίδων 🥈

Ένα ιδιαίτερο τριήμερο με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων έζησε ο σύλλογος μας το τριήμερο 11-13 Ιουνίου, συμμετέχωντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

Την πρώτη μέρα των αγώνων στα ατομικά ο αθλητής μας Σταυράκης Μ. κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στους Παμπαίδες και ο “μικρός” μας Ξενικάκης Ι. να κάνει την έκπληξη καταλαμβάνοντας την 8η θέση.

Την δεύτερη μέρα των αγώνων, μπορεί ένα μετάλλιο να μην ήρθε, όμως τα κορίτσια μας έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια καθώς εφτά από αυτές κατάφεραν να προκριθούν στους 16, εκ των οποίων οι τρεις μπήκαν 8αδα (Σταυρακη Ζ. – Στεφανατου Λ. – Χριστολουκά Χρ.) Το τριήμερο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων,έκλεισε με την πιο γλυκιά γεύση.

Τα κορίτσια μας(Παπαθανασίου Μ. – Σταυράκη Ζ. – Στεφανάτου Λ.- Χριστολουκά Χ.) μετά από την δύσκολη μέρα στα ατομικά, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και απέδειξαν ότι όταν μια ομάδα είναι ένα, τίποτα δεν την σταματά κατακτώντας για δεύτερη σερί χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα ομαδικά.

Τα αγόρια μας,(Μπαταγιάννης Β.- Ξενικάκης Ι.-Ορφανίδης Θ. – Σταυράκης Μ.) δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, προσπαθώντας μέχρι την τελευταία στιγμή και βάζοντας δύσκολα προβλήματα στους αντιπάλους τους στον τελικό , κατέκτησαν την δεύτερη θέση!!!!

Συγχαρητήρια !!!! 👋👋

Ευχαριστούμε θερμά τους υπέροχους γονείς του συλλόγου μας, για την στήριξη στην προσπάθεια μας!!!

Συγχαρητήρια για την αθλητική παιδεία και το fair play που επιδείξατε χειροκροτώντας όλες τις ομάδες ανεξαρτήτου αποτελέσματος κατά την έξοδο τους από την αίθουσα ξιφασκίας!!!👏👏👏 Είμαστε τυχεροί που σας έχουμε στην “οικογένεια” μας!