Δελτίο Τύπου 03,04,05-06-2021

Δελτίο Τύπου 03,04,05-06-2021

Ένα χάλκινο μετάλλιο 🥉 στα ομαδικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων για τον σύλλογο μας. Επιστροφή στις πίστες μετά από 16 μήνες για τους αθλητές του σύλλογου μας στην κλειστή αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ με τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας λόγω COVID-19.

Παρόλο το μεγάλο διάστημα αποχής από τις κανονικές προπονήσεις και με μαθήματα μέσα από διαδίκτυακες πλατφόρμες οι αθλητές μας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας άφησαν θετικές εντυπώσεις για ελπιδοφόρες εμφανίσεις μελλοντικά.

Το τριήμερο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα των Εφήβων μας αποτελούμενη από τους αθλητές Αποστολόπουλο Μ. – Γκίκα Δ. – Κανέλλο Χ. – Μειντάνη Δ. κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο 🥉. Τα κορίτσια μας( Παπαθανασίου Μ. – Πήλιουρα Α. – Τάγη Β. – Χριστολουκά Θ.) εάν και νεοφερμένες στην κατηγορία των Νεανίδων, καθώς αλλάξαν κατηγορία φέτος , έχασαν στις λεπτομέρειες την είσοδο τους για την 4αδα καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Συγχαρητήρια!!! 👏🏻 Η προσπάθεια των παιδιών μας συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα 11-13/06 με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων. Καλή μας επιτυχία!!! 🍀🍀